top of page

Onze diensten

Dakdekker
Loodgieter
Timmerman

Daksystemen Gooi beschikt over zeer professionele dakdekkers, timmermannen en loodgieters die uiterst vakkundig te werk gaan.
 
Heeft u spoed? Neem dan snel telefonisch contact op!

Dakdekker

Gaat het om dakbedekkingen dan kunt u rekenen op vakkundig advies van onze professionele dakdekkers. Daksystemen Gooi is gespecialiseerd in vrijwel alle daksoorten en materialen. U kunt rekenen op een scherpe offerte op maat, toegesneden op uw specifieke situatie en beschikbaar budget. Na akkoord gaat onze dakdekker voor u aan de slag om uw dakbedekking te plaatsen, renoveren of te herstellen.

 

Of het nu gaat om nieuwbouw, bestaande bouw, klassieke daksystemen, gebruikte of nieuwe dakpannen, leipannen, dakshlngles of bitumineuze dakbedekking, Daksystemen Gooi heeft dakdekkers voor alle voorkomende werkzaamheden op dit gebied. U profiteert van onze jarenlange ervaring en vakmanschap!

DAKDEKKER

Loodgieter

Pronk Loodgieters is onderdeel van Daksystemen Gooi. Onze ervaren loodgieters verzorgen voor u alle voorkomende werkzaamheden aan Sanitair, Lood, Koper en Zinkwerk.

Of het nu gaat om nieuw te plaatsen of reparatie van bestaande regenwaterafvoer via dakgoot of platte daken, onze vakkundige loodgieters beschikken over uitgebreide ervaring op dit gebied! Lekt uw dakgoot? Zit uw dakgoot verstopt of loopt over, of het hemelwater wordt niet snel genoeg afgevoerd? Dan lossen onze loodgieters dit razendsnel op!

 

Pronk loodgieters voeren alle voorkomende werkzaamheden voor u uit op het gebied van sanitair, inclusief het aanleveren van de benodigde materialen indien vervanging of reparatie wenselijk is. Tijdens werkzaamheden aan uw sanitair kan het voorkomen dat er kleinschalig timmerwerk nodig is, ook hierin kunnen wij u van dienst zijn.

LOODGIETER

Timmerman

Bent u op zoek naar een professioneel timmerbedrijf in de Gooi- en Vechtstreek om het timmerwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Wij nemen graag uw timmerwerk uit handen.

 

Wij voeren alle timmerwerkzaamheden uit, zoals het timmeren van daken, wanden, plafonds en dakkapellen. Verder verzorgen wij het plaatsen van keukens, kastenwanden en vloeren. Ook zijn wij expert op het gebied van hang- en sluitwerk, deuren en kozijnen.

 

In alle gevallen gebruiken we duurzame producten van hoge kwaliteit, zodat u lang uw nieuwe dakkapel of kozijnen kunt genieten.

TIMMERMAN
bottom of page