Please reload

20/02/2018

Een klusjesman of aannemer die zijn werk niet zo goed doet is op z’n zachtst gezegd onhandig. Voor je het weet heb je in de maanden ná je verbouwing nog allemaal onafgeronde klusjes of problemen die komen bovendrijven.

Toch kan het ook zo zijn dat je als klussenkoning s...

11/12/2017

Temperaturen gaan onder de nul. Heb jij al gekeken naar je buitenkraantje? Het aftappen van je buitenkraantje is één van die voorbereidingen op koud weer. Maar welke schades zijn nou typische ‘vorstschades’? En hoe kan je het risico op deze schades zoveel mogelijk bepe...

19/11/2017

Over Daksystemen Gooi

Daksystemen Gooi heeft inmiddels ruim 20 jaar werkervaring in allerlei soorten werkzaamheden in en rond het huis (of bedrijfspand). We beschikken over zeer professionele dakdekkers, timmermannen en loodgieters die uiterst vakkundig te werk gaan.

Zo...

17/10/2017

Lekker weer, thuiswedstrijd en een oud dak, ideale omstandigheden voor een dakdekker. Met heel veel zin begonnen we dan ook aan deze renovatie. 

Het resultaat mag er zijn en natuurlijk willen we dat graag met jullie delen! Bekijk onderstaand de voor en na foto's.

09/08/2017

In de zomer wordt het er heel erg benauwd zodra het zonnetje op het dak gaat schijnen. Zelfs spullen die u op zolder opgeslagen heeft, voelen klam en muf aan.

Please reload

Please reload

Recente berichten
Zoeken op tags
Uitgelichte berichten