top of page

Energieneutraal bouwen heeft de toekomst!


Vanaf 1 januari 2021 moeten alle nieuwe gebouwen in Nederland bijna energieneutrale gebouwen (BENG) zijn. Dit komt voort uit het Energieakkoord voor duurzame groei en uit de Europese richtlijn EPBD.

Zeer energiezuinig en energieneutraal bouwen biedt nu al een marktvoordeel ten opzichte van standaard nieuwbouw. Ook bij renovaties leveren vergaande energiebesparingsmaatregelen belangrijke voordelen op. Woningen en gebouwen kunnen de concurrentie weer aan en de huisvestingskosten blijven betaalbaar voor de gebruiker.

Ben je benieuwd hoe dat er in de praktijk uit ziet? In de database Energiezuinig Gebouwd vind je ruim 400 actuele voorbeelden van innovatieve, duurzame projecten in de gebouwde omgeving, van energiezuinig tot energieneutraal. Je kunt in de database zelf een selectie maken, bijvoorbeeld van zeer energiezuinige renovaties tot Nul op de Meter –woningen en woningen die aan de BENG-eisen voldoen.

Wanneer je wil weten wat Daksystemen Gooi voor jouw woning kan betekenen kun je contact met ons opnemen via www.daksystemen-gooi.nl.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page