top of page

VACATURE: Dakdekker (3-5 jaar ervaring)

Over Daksystemen Gooi

Daksystemen Gooi heeft inmiddels ruim 20 jaar werkervaring in allerlei soorten werkzaamheden in en rond het huis (of bedrijfspand). We beschikken over zeer professionele dakdekkers, timmermannen en loodgieters die uiterst vakkundig te werk gaan.

Zo kunnen particulieren en bedrijven ons inzetten voor plaatsing, renovatie en onderhoud van het dak en dakgoot. Alles wat te maken heeft met installatie, onderhoud of reparatie van sanitair en riolering. En allerlei soorten timmerwerkzaamheden, bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel of het afhangen van een deur.

Functiebeschrijving

Daksystemen Gooi is op zoek naar een allround dakdekker met ongeveer 3 tot 5 jaar ervaring. Als dakdekker werk je op de meest uiteenlopende projecten, hierdoor is het afwisselend werk en vereist het dan ook enige ervaring. Je gaat zelfstandig of als team aan de slag, maar binnen het team moet je zelfstandig kunnen werken. Door dat het een klein team is, ben je bereid de handen uit de mouwen te steken en niet te beroerd zijn om te helpen opruimen en/of sjouwen.

Functie eisen

- 3 - 5 jaar relevante werkervaring

- Zelfstandig en in teamverband kunnen werken

- In het bezit van rijbewijs B

Aanbod

Salaris conform CAO

Contact

Heb je interesse om het team van Daksystemen Gooi te komen versterken? Neem dan snel contact op met Ronald Pronk via info@daksystemen-gooi.nl. Vergeet niet toe te lichten waarom wij jou moeten kiezen en je C.V. toe te voegen.

Commentaires


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page